Døgnrapporten i Fårevejle: fredag den 5. november

Profilbillede

Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:


Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Damager Vænge, Greve
Parkås, Greve
Kornvej, Roskilde
Peblingevej, Roskilde
Vilh. Andersensvej, Ringsted – to steder
Søndre Parkvej, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Vestergade, Høng
Snæbumgårdsvej, Høng
Strandvej, Høng

Rolig formiddag og smil på læben i Solrød Centret

”Godt I er her” – lød det fra en glad borger, der netop havde fået en snak med de to betjente fra politiets Forebyggelsesafdeling Øst, der torsdag middag gik fodpatrulje i Solrød Centret.

Lokalbetjentene, Peter og Benjamin, kørte den mobile politistation frem midt i centret, men lod bilen holde og gik en tur ned gennem butiksstrøget for at tage pulsen på Solrødborgernes oplevelse af at færdes der.

De talte med borgere i alle aldersgrupper og med flere forretningsdrivende, som generelt meldte, at de synes Solrød Centret er et roligt og trygt sted. De borgere som kommer i centret på mere skæve tidspunkter, uden for butikkernes åbningstider, oplevede det samme billede. Der ånder generelt fred og ro i centret også på ydertidspunkterne. Tidligere på året havde politiet en indsats mod hashandel omkring Solrød Station, hvor to mænd blev sigtet for salg af hash. Herefter stoppede den utryghedsskabende trafik omkring stationen om aftenen, og politiet har ikke fået nye anmeldelser med mistanke om narkosalg.

”Det er altid godt at møde borgerne og høre, hvordan de oplever deres lokalområde. Vi er glade for, at de borgere, vi mødte, bekræftede det anmeldelsesbillede, politiet ser i Solrød Centret. Det er et trygt og rart at komme her” siger politikommissær Benjamin Touré, leder af Forebyggelse Øst efter dagens patruljering.

Har du spørgsmål eller andet på hjerte til Forebyggelse Øst, så ring til politiet på tlf. 114 eller kontakt os via ”Tip politiet” på www.politi.dk

Lastbilchauffør fik ildebefindende og kørte galt – Køgevej, Roskilde

Kl. 07.41 mistede en lastbilchauffør herredømmet over det tunge køretøj, som kørte af Holbækmotorvejen ved afkørsel 12 – Køgevej i Roskilde. Chaufføren, en 45-årig mand fra Spanien, fik formentlig et ildebefindende under kørslen og kørte galt. Undervejs påkørte lastbilen to personbiler, før den væltede om på siden og landede på en skrænt i rabatten langs vejen. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 45-årige blev reddet ud og fik førstehjælp. Han blev brag til sygehuset til behandling, hvor han også rutinemæssigt fik udtaget en blodprøve, som skal afklare om han var påvirket under kørslen. Chaufføren kom ikke til skade som følge af uheldet og kunne senere afhøres af politiet på sygehuset. Ingen øvrige personer kom noget til ved uheldet. Lastbilen forventes bjærget af Vejdirektoratet i løbet af fredagen. Politiet optog rapport om uheldet.

Cyklist ramt af bilist – Samsøvej, Holbæk

Kl. 12.33 skete et uheld mellem en cyklist og en bilist på Samsøvej i Holbæk. Cyklisten, en 7-årig pige fra Holbæk, kørte i nordlig retning, da han trak ud på vejen bag ved en varebil. I modkørende retning kørte bilisten, en 80-årig mand fra Fårevejle, som forsøgte at bremse, da pigen pludselig befandt sig i hans kørebane. Han påkørte cyklisten, der røg op over bilens kølerhjelm. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor pigen blev bragt til behandling på sygehuset. Politiet underrettede pigens forældre om uheldet, og afhørte bilisten og vidner på stedet. Den 7-årige pådrog sig en mindre alvorlig personskade, og bilisten slap uskadt. Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne omkring uheldet.

Påvirket bilist havde hash hjemme – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 12.35 bemærkede en patrulje en bilist på Nordre Ringvej i Ringsted, som svingede til venstre i en højresvingsbane. Politiet standsede bilisten, en 37-årig mand fra Roskilde som viste sig at være påvirket af narko og spiritus over det tilladte. Han blev derfor anholdt og politiet ransagede bilen, der blev gennemgået af en narkohund. I bilen fandt betjentene 2 gram amfetamin, 0,5 gram hash, en strømpistol og et slagvågen – en såkaldt totenslæger. Den 37-årige blev sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Politiet ransagede efterfølgende hans adresse i Roskilde, hvor de fandt 200 gram hash. De ulovlige ting blev beslaglagt med henblik på konfiskation og den 37-årige blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg. Han blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men kan forvente at høre mere i sine sager, når de skal afgøres.

Spiritusbilist endte på mark – Strandvej, Højby Sj- Odsherred

Kl. 16.45 mistede en bilist herredømmet over sin bil, der kørte ud på en mark ved Strandvej i Højby. Køretøjet landede på siden, og bilisten, en 43-årig kvinde fra Odsherred kommune blev hjulpet ud af en forbipasserende mand. Både kvinden og hendes hund var uskadt efter uheldet. En patrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev testet med alkometeret, som viste en promille væsentlig over det tilladte. Den 43-årige havde desuden ikke noget kørekort, da hun havde fået det inddraget i en tidligere sag, hvor hun kørte galt i påvirket tilstand. Hun blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret. Efter blodprøveudtagelsen blev hun løsladt, og kan nu forvente at høre mere i sagen når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

Machete fundet i kælderrum – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 00.07 anmeldte en borger, at han havde fundet en lang kniv – en såkaldt machete -ved et kælderrum i Ladegårdsparken. En patrulje kørte til Ladegårdsparken, hvor politiet sikrede macheten, der blev taget med til stationen. Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vi vil gerne rose borgeren for at anmelde fundet.Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler