Døgnrapporten i Fårevejle: tirsdag den 7. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tåstruphøj, Holbæk
Ternevej, Roskilde 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Strandmosevej, Ebbeløkke, Nykøbing Sj. 
Ydonsvej, Ebbeløkke, Nykøbing Sj. 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, østgående – Roskilde

Kl. 06.59 skete et sammenstød mellem en 68-årig mand fra Jyderup, en 40-årig kvinde fra Asnæs og en 34-årig mand fra Kirke-Såby. Den 68-årige mand kørte i 2. vognbane i tæt trafik og nåede ikke at bremse, da den 40-årige kvinde bremsede foran. Det betød, at den 68-årige ramte den forankørende, som derefter kørte ind i den 34-årige mand fra Kirke-Såby. Ikke alle biler kunne køre fra stedet, og det betød, at 2. vognbane var spærret. En skiltevogn kørte til stedet, og en ambulance blev tilkaldt for at Kl. 07.40 var begge baner igen åbne og bilerne var flyttet ind i nødsporet. Der var ikke yderligere for politiet på stedet. 

Narkokørsel – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 10.45 blev en 26-årig kvinde fra Kalundborg anholdt og sigtet for at føre bil i narkopåvirket tilstand på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg. Kvinden blev taget med til sygehuset for at få udtaget en blodprøve, og efterfølgende blev hun løsladt. Hun vil høre mere, når resultatet af blodprøven er klar. 

Mand sigtet for narkosalg –  Ringsted

Kl. 11.55 kørte betjente med narkohunde til en adresse i Ringsted Vest, da politiet mistænkte, at der blev opbevaret og solgt narko fra stedet. Patruljen bemærkede ved ankomst til adressen et åbenstående vindue. På et bord i rummet indenfor lå der en større klump hash. Politiet traf en 27-årig mand, der erkendte at have røget hash ved det åbne vindue. han blev anholdt og sigtet for narkosalg. Ved ransagning af boligen fandt politiet ved brug af narkohunden i alt 274 gram hash samt et femcifret kontantbeløb, som politiet mistænker kan stamme fra narkosalg. Hash og penge blev beslaglagt til sagen, hvilket den sigtede accepterede. Den 27-årige blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt og sagen behandlet. Han blev løsladt mandag aften, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han er fortsat sigtet og vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres. 

Indbruds- og biltyv fremstilles i grundlovsforhør – Tåstruphøj, Holbæk

Kl. 12.45 fik politiet en anmeldelse om, at en yngre kvinde fra sit eget hjem havde fået stjålet sin taske samt bilnøgle. Gerningsmanden var gået ind i huset via en ulåst dør og havde stjålet tasken med nøglerne, og kørte efterfølgende væk fra stedet i bilen. Bilejeren så ham flygte og kontaktede straks politiet, der kørte hurtigt til stedet. En eftersøgning blev sat i værk og kort efter fandt politiet frem til bl.a. via nummerpladegenkendelse, at tyven var kørt mod København. Bilen blev standset i Vanløse, hvor den mistænkte, en 49-årig mand fra Frederiksberg blev anholdt kl. 13.22 og sigtet for indbrud og brugstyveri af bilen. Han havde ikke et gyldigt kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Bilen er blev leveret tilbage til rette ejer. Den 49-årige blev taget med til stationen, og han vil tirsdag formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. 

Hastighedssag på motorvej lægges op til frakendelse – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 22.09 standsede en patrulje en personbil på motorvejen, der blev ført af en 41-årig mand fra Frederiksberg. Manden blev standset, da han kørte med en hastighed på mindst 169 km/t i en zone, hvor det var tilladt at køre maksimalt 110 km/t. Da den 41-årige i forvejen havde en del flere alvorlige færdselssager på samvittigheden, og denne forseelse ligeledes koster et klip, nedlægger politiet påstand om en frakendelse af mandens førerret, så manden vil høre nærmere.

Færdselsuheld med spiritus i blodet – Holbækvej/Stejlhøjvej/Kåstrupvej – Kalundborg

Kl. 22.09 skete et færdselsuheld i en rundkørsel i Kalundborg. En 64-årig mand fra Gislinge kørte ind i rundkørslen fra Holbækvej og påkørte et vejskilt, og en anden trafikant ringede til politiet for at anmelde forholdet. Da politiet kom til stedet, blev den 64-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev kørt til sygehuset i patruljebilen, hvor han fik udtaget en blodprøve til at belyse spirituskørslen, og han var ikke kommet til skade. Den 64-årige vil høre nærmere om sagen senere. 

Narkobilist forsøgte at løbe fra politiet – Gammel Lyngvej, Køge

Kl. 23.55 gav en patrulje tegn til en bilist om at standse i et rutinetjek på Gammel Lyngvej i Køge. Bilisten havde dog ikke i sinde at tale med politiet. Han stoppede bilen, men stak så af fra stedet til fods. Han nåede dog ikke langt, da lovens lange arm slog kloen i ham efter en lille løbetur. Den 20-årige mand fra Slagelse indrømmede nu, at han havde røget en joint og ikke havde kørekort. Han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand uden kørekort, og han fik udtaget en blodprøve. Herefter blev han løsladt, men vil høre mere i sin sag, når resultatet af blodprøven kommer. 

Narkokørsel på motorcykel uden forsikring – Kalundborgvej, Fårevejle – Odsherred

Kl. 02.10 standsede politiet en 35-årig kvinde fra Hørve på en motorcykel. På motorcyklen sad nummerplader, der tilhørte en anden motorcykel. Motorcyklen var afmeldt og der var ikke tegnet forsikring på køretøjet. Den 35-årige var desuden påvirket af euforiserende stoffer, så hun blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelsen, hvorefter hun blev løsladt. Hun vil senere høre mere i sine sager, der vil blive afgjort samlet. 

OPFØLGNING: 


Spirituskørsel – Adelers Alle, Odsherred

Søndag kl. 10.00 ringede en betjent til vagtcentralen og oplyste, at han i sin fritid havde fået standset en personbil, der var blevet ført slingrende. Betjenten oplyste, at kvinden fremstod spirituspåvirket, hvorfor en patrulje blev sendt til stedet for at anholde og sigte hende samt køre hende til en blodprøveudtagningen. Den 64-årig kvinde fra Fårevejle St. blev løsladt søndag formiddag, men mandag måtte politiet igen forbi det sted, hvor kvindens bil var parkeret. Hendes promille viste nemlig over 2.0, hvorfor bilen skal beslaglægges med henblik på konfiskation jf. reglerne for vanvidskørsel.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi