Ind i mørket: Oplev Lammefjordens historie i vogterens hus

dato

Træd ind i en verden af fortællinger, når Arne Fjordgaard Andersen inviterer til en aften i vogterens hus på kanten af Storøen i Lammefjorden. Som en del af litteratur- og fortællefestivalen IND I MØRKET kan du opleve en rejse gennem Lammefjordens historie, hvor øerne, der nu er usynlige, engang spillede en vigtig rolle.

Oplev en unik aften i Fårevejle, når Arne Fjordgaard Andersen åbner dørene til vogterens hus som del af festivalen IND I MØRKET. Her vil Arne dele sin omfattende viden om Lammefjorden og dens øer, både før, under og efter tørlægningen. Med sin baggrund fra Fjordgården på Hørve Lammefjord, og som en engageret formidler, vil Arne tage dig med på en rejse tilbage i tiden.

En rejse til Lammefjordens fortid

Arne vil fortælle om de "toppe", der engang var øer på Lammefjorden, og som nu er en del af det flade landskab. Denne fortælling vil finde sted i det primitive vogterhus, der ligger for enden af en kort grusvej i Fårevejle Stationsby. Det er en unik mulighed for at opleve et overset sted i Odsherred, der gemmer på en spændende historie.

Praktisk information

Arrangementet finder sted tirsdag den 15. oktober 2024 kl. 19:00 i Vogterhuset på Følvangsvej, overfor Følvangsvej 4, 4540 Fårevejle. Der er fri entré, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Medbring gerne aftenkaffen og husk varm påklædning.

Festivalen IND I MØRKET løber fra den 14. til 18. oktober og byder på fortællinger på forskellige steder hver aften. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, Nordea-fonden, Dragsholm Sparekasse, Spar Nord Fonden og Odsherred Kommunes Kultur- og Brandingpulje.

For mere information og tilmelding, besøg www.fortaellingernestid.dk.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut