Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Fårevejle - mandag den 14. september

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Havnen, Køge
Bytoften, Roskilde
Venstrupparken, Greve
Møllehaven, Jyllinge (2 steder)
Pilebækvej, Bjæverskov

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vestervangen, Allerup, Holbæk
Vedskøllevej, Køge
Bjergagervej, Hårlev
Hastrupvej, Køge
Urtehaven, Holbæk
Musikbyen, Højby
Strandlyst Alle, Greve
Stenstrupvej, Stenstrup, Højby
Jerismosevej, Greve
Mosedevej, Greve
Nørre Alle, Kalundborg
Benløseparken, Benløse, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Fuglebæksvej, Ellinge Lyng, Vig
Havehusene, Greve

Indbrud i skole og institutioner mv.:

IngenBorgerne husker de gode takter – hele politikredsen

Politiet har i den forgangne weekend været rundt i hele politikredsen på COVID-19-tilsyn. Politiet har i dagstimerne besøgt offentlige steder og - parker samt butikker, og i aften- og nattetimerne har patruljerne været på besøg på restauranter og beværtninger. Alt i alt oplevede patruljerne, at der var godt styr på retningslinjerne for at undgå smitte med COVID-19.

”De tilbagemeldinger, der har været fra patruljerne i løbet af weekenden, er, at både borgere og virksomhedsejere er opmærksomme på at holde afstand og følge retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne. Vi har i den forgangne weekend kun oplevet god dialog med borgerne og stor forståelse for, at vi fortsat skal være opmærksomme og påpasselige, så virus ikke spredes yderligere,” siger politiinspektør Thomas Kousgaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet vil i de kommende dage, hvor vejret for årstiden bliver ekstraordinært godt, være mere synlige og tilstede for at sikre sig, at retningslinjerne bliver overholdt, og at folk ikke stimler sammen i det offentlige rum. Samtidig vil der være fokus på musik til ulempe, som kan formodes at blive en gene, når vejret kan indbyde til udendørs arrangementer.

”Vi fortsætter vores tilsyn i den kommende tid, så vi kan huske hinanden på, at vi stadig skal være forsigtige og påpasselige. Efter denne weekends tilsyn vil jeg dog gerne takke borgerne for at udvise gode takter for at undgå smittespredning og opfordre til at det fortsætter trods det gode vejr,” siger Thomas Kousgaard.


Fredag – lørdag


Dyreværnsloven – Holbæk

Kl. 08.12 fik politiet anmeldelse fra en rideklub i Holbæk om, at de her til morgen havde tilkaldt dyrlæge til en af deres heste, hvor det blev konstateret, at den havde skader ved endetarmen. Skaderne var så alvorlige, at dyrlæge vurderede, at hesten skulle aflives. Der var en mistanke om, at skaderne som havde var påførte, så politiet undersøger nu sagen. Hesten vil blive obduceret for at klarlægge, om den har været udsat for dyremishandling.

Færdselsuheld – Frøslevvej, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 16.52 skete et uheld ud for genbrugspladsen på Frøslevvej i Store Heddinge. En 37-årige kvinde fra Rødvig Stevns bremsede sin bil for at svinge ind på genbrugspladsen, men blev påkørt bagfra af en 48-årig mand fra Rødvig Stevns, som ikke nåede at bremse. Den 37-åriges bil blev ved sammenstødet skubbet over i den modkørende trafik, hvor hun stødte sammen med en 76-årig kvindelig bilist fra Strøby, som kørte mod sydvest. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor alle de implicerede blev tilset. En person blev kørt til tjek på sygehuset, men ingen kom alvorligt til skade ved uheldet. Der skete dog stor skade på bilerne, så to af dem måtte køres væk af autohjælp. Bilerne var væk fra kørebanen efter omkring en halv time, hvorefter trafikken igen kunne glide forbi uheldsstedet. Politiet optog rapport i sagen for at beskrive omstændighederne omkring uheldet.

Høj fart, narkopåvirket og uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 19.49 var politiets videobil på patrulje på Køge Bugt Motorvejen, hvor en alvorlig hastighedsoverskridelse blev filmet. En bilist blev målt til at køre ad motorvejen mod syd med en hastighed på 200 km/t, selvom højeste tilladte hastighed på strækningen er 110 km/t. Bilen blev standset, hvor det viste sig, at føreren, en 23-årig mand uden fast bopæl i Slagelse, ikke bare havde kørt alt for stærkt, men desuden var påvirket af narko og frakendt førerretten i en tidligere sag om narkokørsel. Han blev derfor anholdt, sigtet for de mange overtrædelser og fik udtaget en blodprøve. Bilen var en den 23-årige havde lånt, så ejeren kan nu forvente en sigtelse for at overlade førerretten af sin bil til en uden kørekort. Den 23-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, men kan forvente at skulle en tur i retten, når sagen om den farlige kørsel skal afgøres.

To kamphaner sigtet for at overtræde restaurationsloven – Vestergade, Holbæk

Kl. 22.15 blev politiet tilkaldt til en irsk pub, hvor to mænd havde været oppe at toppes. Patruljen mødte her to mænd, en 21-årige mand fra Korsør og en 29-årig mand fra Regstrup, som havde indladt sig i slagsmål på beværtningen. De to mænd kendte hinanden og havde flere gange i løbet af aftenen haft verbale kontroverser, som til sidst udviklede sig et slagsmål. De blev begge sigtet for at overtræde restaurationsloven og bedt om at forlade stedet. Begge sigtede kan nu forvente at få en bøde i sagen.

Vold – Jernbanegade/Hestetorvet, Roskilde

kl. 23.15 kom to venner op at skændes og der opstod skubberi imellem mændene. Den ene mand, en 27-årig mand fra Roskilde, slog den anden i hovedet, så han mistede balancen og faldt bagover. Den 42-årige mand faldt til jorden og slog hovedet ned i en brosten, hvor han besvimede. Politi og ambulance blev sendt til Hestetorvet, hvor den 27-årige havde forladt stedet. Den 42-årige mand havde slået sit hoved så kraftigt, at lægehelikopteren blev tilkaldt, og manden blev fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand.

Politiet søgte herefter den 27-årige, som var mistænkt for at have forøvet vold mod den 42-årige. Han blev truffet på Københavnsvej, hvor han blev anholdt og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt til sagen. Sagen blev juridisk vurderet, og der blev ikke fundet grundlag for at fremstille den 27-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt lørdag formiddag. Lørdag fik politiet melding om, at den 42-årige var vågnet op, og at han efter omstændigheder havde det godt. Han havde ikke pådraget sig alvorlige skader og blev udskrevet fra sygehuset søndag. Ved episoden var begge mænd påvirket af spiritus. Politiet vil nu foretage afhøring af den 42-årige og genafhøring af den 27-årige. Herefter vil de to høre mere i sagen, når den skal afgøres.

Spiritus/narkokørsel endte med påkørt sten – Egebjergvej, Kildehusene, Nyk. Sj. –Odsherred

Kl. 03.54 kørte en bil galt på Egebjergvej og endte i grøften på modsatte side af vejen. Politiet kørte til stedet, hvor de traf en 25-årig mand uden fast bopæl i Gentofte. Han var uskadt men påvirket af narko og spiritus. Den 25-årige oplyste, at han var passager i bilen, men at føreren var løbet fra stedet. En hundepatrulje iværksatte en søgning efter flygtede personer, men hundene fandt ingen spor efter at nogen skulle have forladt stedet. Politiet mistænkte, at den 25-årige havde ført bilen, så han blev sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve. Bilen havde påkørte en sten i siden af vejen ud for Egebjergvej nr. 191B og fortsatte videre over i grøften, hvor den landede på højre side. Politiet tog den anholdte med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Den 25-årige vil høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.


Lørdag – søndag:


Mistænkelige mænd ved genbrugsplads – Pilebækvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 07.11 fik politiet en henvendelse fra en årvågen mand, som selv var kørt til genbrugspladsen og havde undret sig over en lille bil, som holdt parkeret lidt væk. Han så et par mænd dukke sig bag bilen, da anmelderen ankom, som om de ville gemme sig. Da han råbte til dem, forsvandt de til fods væk fra området. En patrulje blev sendt til området og fik kontakt med en politihundefører, der i sin fritid var blevet kontaktet af andre vidner, som var blevet involveret i eftersøgningen af de to mænd. Politihundeføreren iværksatte en eftersøgning af de to forsvundne mænd, som via spor blev lokaliseret til et nærliggende busstoppested. Der var tale om en 31-årig mand fra Køge og en 41-årig mand fra Herfølge. De var ikke i besiddelse af nogen ulovlige effekter og oplyste, at de blot ventede på bussen efter en gåtur i området. Ingen af dem var i besiddelse af en bilnøgle, så politihundeføreren fortsatte sin søgning i området og fandt herunder en tredje mand, der gemte sig i noget buskads. Der var tale om en 34-årig mand fra Hårlev, som heller ikke havde nogen bilnøgle på sig og derfor ikke umiddelbart kunne knyttes til bilen. Ved en ransagning af bilen fandt politiet ud over noget, der lignede en politistav, også en pølsemandspose med godt 16 gram amfetamin og en æske med knap to gram amfetamin. Effekterne blev beslaglagt til nærmere undersøgelse af ejerforholdet. Tæt på bilen fandt politiet et hul i hegnet ind til genbrugspladsen, hvor forskellige elektronikaffald var flyttet fra beholdere ud på jorden, inden tingene formentlig skulle bæres ud gennem hullet i hegnet. Bilen var en udlejningsbil, så politiet er nu ved at undersøge, hvem der er registreret som lejer af køretøjet. Politiet har sikret sig diverse tekniske spor fra bilen, så de tre mænd kan nok forvente at høre nærmere fra politiet, hvis politiet vurderer, at nogen af dem skal sigtes for noget strafbart i forbindelse med den fortsatte efterforskning.

Spirituskørsel – Vestergade, Herrestrup, Grevinge – Odsherred

Kl. 08.30 anholdt og sigtede politiet en 55-årig mand fra Grevinge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Hæk sat i brand af ukrudtsbrænder – Engstien, Tune – Greve

Kl. 11.20 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en hæk. Da både brandvæsnet og politiet dukkede op, var branden i hækken blevet slukket. Årsagen til branden var brug af en ukrudtsbrænder, så politiet sigtede en 42-årig mand fra Tune for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af manglende forsigtighed i den anledning. Der skete kun skade på hækken, og ingen personer kom til skade ved branden.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Stenhusvej, Holbæk

Kl. 11.35 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af køretøjet og dens fører. Bilen var der intet galt med, men den 28-årige mandlige fører fra Vanløse havde ikke nogen førerret og blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Ved en nærmere kontrol viste det sig, at det nu var ottende gang inden for de seneste tre år, at politiet afslørede den 28-årige i at være fører af et køretøj trods den manglende førerret. Politiet beslaglagde derfor hans personbil med henblik på senere konfiskation, hvilket vil blive afgjort senere i et retsmøde, som den 28-årige vil blive indkaldt til.

Kvinde sigtet for vold og overtrædelse af våbenloven – Skovgården, Ringsted

Kl. 11.43 fik politiet en anmeldelse om, at to kvinder i forbindelse med en samtale var blevet uenige, så den ene kvinde til sidst var blevet sprøjtet i ansigtet med en peberspray. Det viste sig, at to kvinder på 31 og 40 år begge fra Ringsted havde aftalt at mødes på Skovgården for at drøfte et privat anliggende. Den 40-årige havde i den forbindelse medbragt et bat og havde under samtalen, der udviklede sig til en diskussion, løftet battet truende og kort efter sprøjtet den 31-årige i ansigtet med en peberspray. Politiet traf begge parter på Skovgården, hvorefter den 40-årige blev anholdt og sigtet for både vold og overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til både battet og pebersprayen. Hun blev løsladt efter afhøring til sagen, som udviklede sig senere på aftenen med diverse tekst-beskeder mellem parterne. Korrespondancen omhandlede en tvist om ejerskabet af en kanin, som de hver især mente at være ejer af. Ingen af parterne havde dog opsøgt hinanden i den anledning efter sagerne tidligere på dagen.

Narkokørsel uden førerret - Stenhusvej, Holbæk

Kl. 12.15 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Mørkøv for både kørsel uden førerret og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, idet den 20-årige mistænkes for at være påvirket af både cannabis og kokain under kørslen.

Brand ved shelter – Trekroner Forskerpark, Roskilde

Kl. 14.09 rykkede brandvæsnet ud til en mindre brand i et shelter. Branden blev slukket af brandvæsnet, men der skete skader på nogle få brædder i en slags bænk ved shelteret. Politiet fik under efterforskningen oplysninger om, at en mand var set løbe væk fra området kort inden, at brandvæsnet var blevet tilkaldt. Politiet ledte efter manden, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: skæg, Iført: Sort hættetrøje, blå shorts, lange, sorte sokker og mørke sko, men politiet fandt ham ikke. Den mistænkte formodes at have en rolle i forbindelse med branden i bænken ved shelteret, hvor der også lå lidt brændbart skrald.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket den mistænkte i området i forbindelse med brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 21.45 fik politiet en anmeldelse om en formodet spirituspåvirket, udenlandsk bilist, der kørte ad motorvejen i sydgående retning. Det lykkedes politiet at få kontakt til den anmeldte bilist ved motorvejsafkørslen til Egedesvej, Køge. Bilen var en polsk varebil, der blev ført af en 45-årig mandlig polak med opholdssted i Østjylland. Han var kraftigt spirituspåvirket og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel i varebilen. Politiet løslod ham efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Færdselsuheld/spirituskørsel – bilist flygtet – Ulvemosevej, Havdrup – Solrød

Kl. 22.53 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist netop havde påkørt to parkerede biler og et vejskilt, hvorefter bilisten var flygtet fra stedet. Anmelderen havde dog aflæst nummerpladen på bilistens bil, så politiet kørte til Benløse-området, hvor bilejeren boede. Her fandt politiet bilen parkeret og den formodede fører lige i nærheden, hvor hun gemte sig bag nogle skraldespande. Der var tale om en spirituspåvirket, 34-årig kvinde fra Ringsted, som der som bilejer og formodet fører på uheldstidspunktet i Havdrup blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. I forbindelse med anholdelsen satte hun sig til modværge, så politiet havde besvær med at få hende anbragt i patruljebilen. I den forbindelse sparkede hun den ene politibetjent i ansigtet, så sigtelserne mod hende kom også til at omfatte en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold mod politiet. Den 34-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev løsladt efter afhøring til sagerne. Hun kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod hende skal afgøres.

Opmærksom borger afslørede indbrudstyv – Stenstrupvej, Stenstrup, Højby Sj. – Odsherred

Kl. 23.29 anmeldte en opmærksom, 43-årig mand fra Højby, at han havde bemærket en personbil holde parkeret lidt afsides på en grusvej i nærheden. Han havde holdt med bilen og herunder set en mand tilsyneladende læsse noget ind i bilen. Politiet kørte til området med et par patruljer, herunder en hundepatrulje, som så en mand inde i en privat bolig og med en spand og en messinggenstand i hånden. Da manden opdagede politiet, stak han af, men hundepatruljen fandt ham kort efter. En lettere spirituspåvirket, 56-årig mand fra Sjællands Odde blev anholdt og sigtet for indbrud i villaen, hvor han var set. Ved anholdelsen var han i ulovlig besiddelse af en kniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven. I den parkerede bil, der tilhørte den anholdte, fandt politiet flere genstande, der formodes at stamme fra villaen, hvor han havde begået indbrud ved at fjerne en rude i en havedør, så han havde fri adgang til stedet. Den 56-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres.

Vold i S-toget – Solrød station – Solrød Strand

Kl. 00.14 anmeldte en 49-årig mand fra Solrød Strand, at han fået en lussing en fremmed mand i S-toget fra København H mod Køge. Omkring Solrød S-station havde den fremmede mand henvendt sig og spurgt, om den 49-årige solgte hash. Det havde han afslået, hvorefter manden insisterede på at købe hash, indtil en kvindelig passager, som manden tilsyneladende rejste sammen med, bad ham om at dæmpe sig. Den 49-årige støttede denne opfordring verbalt, hvorefter manden uden varsel gav den 49-årige en lussing. Voldsmanden steg af toget på Køge Nord-S-togsstation, idet han ifølge den 49-årige talte om at rejse videre mod Odense. Den 49-årige tog efterfølgende på skadestuen for at blive undersøgt af en læge, og politiets eftersøgning efter voldsmanden i Køge Nord-området var uden resultat. Den eftersøgte voldsmand blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk, Iført: blåstribet skjorte, sorte jeans og hvide Nike-sko.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden enten i S-toget eller i Køge Nord-området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Brandundersøgelse – Rothesvej, Havnebyen, Sjællands Odde – Odsherred

Kl. 00.49 fik politiet via alarmcentralen melding om, at brandvæsnet var rykket ud til ildebrand i en bil og en campingvogn på en privat adresse. Ved politiets ankomst foretog brandvæsnet slukningsarbejde i forbindelse med brand primært i en campingvogn og en bil for at undgå, at branden spredte sig yderligere. Et nærliggende skur havde ilden også havde fået fat i. Beboerne på adressen var kommet ud og i sikkerhed hos en nabo, der havde opdaget branden og slået alarm. Ingen personer kom til skade ved branden, og politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen på den private adresse.


Søndag – mandag


Narkokørsel – Solbrinken, Vig – Odsherred

Kl. 12.50 sigtede og anholdt politiet en 42-årig mand fra Køge i en personbil, som kørte i narkopåvirket tilstand. En narkometertest viste, at han var påvirket af kokain og amfetamin. Han havde desuden ikke et gyldigt kørekort, da han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse. Bilen havde den 42-årige lånt, så ejeren af køretøjet blev sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden kørekort.

Cykelrytter ramt i højresving – Store Valbyvej, Himmelev, Roskilde

Kl. 12.57 skete et sammenstød imellem en bilist og en cyklist på Store Valbyvej, da bilisten svingede til højre ind ad en indkørsel. Bilisten, en 74-årig mand fra Roskilde, havde godt bemærket cykelrytteren, som kørte i samme retning, men vurderede at han godt kunne nå at svinge. Det gik ned ad bakke på stedet, og bilisten fejlbedømte cykelrytterens høje hastighed. Cyklisten kørte ind i bilens højre side af fronten, så han røg over kølerhjelmen og landede i græsrabatten. Cyklisten slap heldigt fra uheldet og kunne kort efter rejse sig op. Han havde ikke pådraget sig alvorlige skader, men slap fra uheldet med knubs. Politiet kom frem til stedet, for at optage rapport om højresvingsulykken. Cyklen fik skader på forhjulet og bilen blev skrammet på fronten. Den 74-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen om vigepligtsforseelsen.

Politiet tog knallerten fra fuld knallertfører - Kroenborgvej/Høvevej, Fårevejle St. –Odsherred

Kl. 13.57 kørte en spirituspåvirket mand galt på en lille knallert, da han kørte ad Kroenborgvej mod vest og svingede til venstre ad Høvevej. I forbindelse med svingningen væltede knallerten, men føreren kom ikke til skade. En forbipasserende borger så uheldet og mistænkte at føreren var fuld, så han ringede til politiet. En patrulje traf føreren, en 48-årige mand fra Fårevejle St. Han blev sigtet for spirituskørsel og anholdt, for at få udtaget en blodprøve. Politiet beslaglagde den 48-åriges knallert, som det er muligt ifølge færdselslovens regler ved gentagne kørsler i påvirket tilstand. Efter blodprøveudtagelsen blev den 48-årige løsladt, og politiet afventer nu resultatet af blodprøven. Retten vil senere tage stilling til om knallerten skal konfiskeres, når sagen skal afgøres ved domstolen.

To anholdt for indbrud – Benløseparken, Ringsted

Kl. 21.38 fik politiet anmeldelse om indbrud i øjeblikket i en lejlighed i Benløseparken. En sølvgrå personbil blev i den forbindelse set køre fra stedet. En patrulje traf bilen tæt ved Benløseparken, med en kvinde bag rattet og en mand som passager. I bilen fandt politiet en boltsaks og et koben, og de to erkendte at have begået indbrud først i et kælderrum og herefter forsøgt at bryde ind i lejligheden. Politiet fandt malergrej og nogle tasker, som var stjålet fra kælderrummet, men det var ikke lykkedes parret at komme ind i lejligheden.
Politiet sigtede og anholdt de to, en 28-årig mand fra Haslev og en 23-årig kvinde fra Ringsted for indbrud. Kvinden var påvirket af narko, og blev sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. De to blev taget med til politistationen til afhøring, hvorefter sagen blev juridisk vurderet. Der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille de to i grundlovsforhør. De blev løsladt ud på natten, men vil høre mere fra politiet i sagen.

Brand i restaurant – Lyngvej, Jyderup Lyng, Vig

Kl. 05.43 kom et alarmopkald fra en beboer i området om, at der var brand i en restaurant på Lyngvej. Der var høje flammer ved bygningen og politi/brandvæsen kørte hurtigt frem til stedet. Bygningen er opført i træ, så branden udviklede sig lynhurtigt. Ilden fik fat i nogle træer, men ellers nåede branden ikke at sprede sig. Restauranten stod ikke til at redde, så brandvæsnet kontrollede branden, mens bygningen udbrændte. Omkring kl. 08.15 var ilden slukket, men tilbage forestod brandvæsnet en stor opgave i at efterslukke på stedet. Når slukningen er afsluttet, skal politiet undersøge brandstedet for at få klarlagt årsagen til, at branden startede.
Flere artikler