Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Fårevejle - tirsdag den 9. juni


Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Industrivej, Roskilde
Søndre Molevej, Køge
Trekroner Forskerpark, Roskilde
Tranevej, Ringsted
Rynkebygårdsvej, Højby, Lejre
Lykkebækvej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Toftebuen, Vindinge, Roskilde
Nyvej, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Elmelunden, Bjerge Strand, Store Fuglede
Becks Vænge, Ellinge Lyng, Højby
Ordrup Strandvej, Ordrup, Fårevejle

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Cyklist ramt af bakkende bil – Fasanvej, Køge

Kl. 08.37 bakkede en personbil ud af en p-bås ved supermarkedet Netto på Fasanvej i Køge. Føreren, en 45-årig kvinde fra Køge, overså her en cyklist, som kom kørende ad Fasanvej mod øst, og cyklisten, en 56-årig mand fra Køge, blev væltet af bilen. Han slog krop og hovedet i forbindelse med styrtet og blev kørt i ambulance til kontrol. Han blev her indlagt til observation for hjernerystelse, men han pådrog sig ingen brud i forbindelse med uheldet. Politiet optog rapport i sagen, for at belyse omstændigheder omkring sammenstødet.

Narkosalg – Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 11.27 var en politipatrulje med en narkohund på en adresse, da politiet mistænkte beboerne for at sælge narkotika, som blev annonceret via sociale medier. Betjentene ransagde adressen og hunden fik hurtigt fært efter narkotika. Ved ransagningen blev fundet 51 gram amfetamin, en stor portion ”pølsemandsposer”, der anvendes i forbindelse med narkosalg og en ulovlig butterflykniv. En 40-årig kvinde og en 30-årig mand blev sigtet for narkosalg, anholdt og taget med på politistationen. Den 30-årige påtog sig ansvaret for den fundne butterflykniv, så han blev i sigtet for at overtræde knivloven. Politiet beslaglagde de fundne genstande, hvilket de anholdte accepterede.
Efter endt afhøring og sagsbehandling blev sagen juridisk vurderet, hvor der ikke blev skønnet grundlag for at fremstille de to anholdte i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev derfor løsladt mandag aften, men er fortsat begge sigtet i sagen.

Cyklist ramt ved højresving – Vordingborgvej, Herfølge – Køge

Kl. 19.37 blev en cyklist ramt i en højresvingsulykke på Vordingborgvej ud for nr. 106A i Herfølge. Cyklisten, en 37-årig mand fra Køge, kørte på cykelstien, da bilisten, en 49-årig kvinde fra Herfølge svingede til højre i sin bil og i den forbindelse overså cyklisten. Bilen og cyklisten stødte derfor sammen og cyklisten blev slynget af cyklen og slog sig. Politi og ambulancen blev sendt til stedet, hvor den 37-årige blev kørt til tjek på sygehuset, men han slap fra uheldet med knubs. Den 37-åriges cykel blev hentet på stedet af hans kone, da der var tale om en værdifuld cykel. Politiet optog rapport om uheldet, og den 49-årige kan forvente at høre mere fra politiet om vigepligtsforseelsen.

Mistænkelig indsamling – Kaserne Parkvej, Ringsted

Kl. 21.13 anmeldte en borger, at der gik to drenge i 14-15 års alderen rundt i en bebyggelse med ældreboliger på Kaserne Parkvej, hvor de udgav sig for at samle ind til nødhjælpsorganisationen, Red Barnet. Anmelderen, en 43-årig mand fra Ringsted, blev mistænksom over indsamlingen og råbte drengene an, hvilket fik drengene til at flygte fra stedet. Den ene dreng løb til fods og den anden dreng stak af på løbehjul. Politiets vagtcentral efterlyste de to drenge til patruljerne, men politiet fandt ikke frem til dem. Der kom ikke flere anmeldelser om mistænkelig indsamling i området.

Brand i båd – Koralvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 22.58 kom et alarmopkald om brand i en båd, som stod opklodset på havnen i Nykøbing Sj. Brandvæsnet var havde kontrol over ilden, da politiet kom frem, men den 30 fod store båd udbrændte totalt. Der var ingen personer i bådene i forbindelse med branden og ingen kom til skade. To både som lå tæt ved den udbrændte båd fik varmeskader som følge af branden. Særligt hårdt gik det ud over en glasfiberbåd, som blev totalskadet på grund af varmen. Et vidne hørte et brag fra bådhavnen i forbindelse med, at branden startede.

Politiet undersøgte brandstedet, men det var ikke muligt at fastslå brandårsagen, så båden skal undersøges nærmere af politiets brandefterforskere. Branden startede inde i båden, så undersøgelserne skal klarlægge, hvad der kan have startet ilden. Der blev ikke umiddelbart fundet noget mistænkeligt omkring båden, men politiet hører gerne fra vidner, som har bemærket personer på havnen omkring båden før og efter branden startede. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Hare sendte bil ud på mark – Boserupvej, Roskilde

Kl. 23.06 undveg en bilist en hare, som løb over vejen, da han kom kørende med omkring 60 km/t ad Boserupvej i østlig retning. Føreren af bilen, en 22-årig mand fra Roskilde, mistede i den forbindelse herredømmet over bilen, så han kørte af vejen og endte i en mark. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 22-årige blev taget med til tjek på sygehuset. Politiet registrerede uheldet og afhørte den 22-årige, som slap fra uheldet med forskrækkelsen.

Musik til ulempe og hashfund – Havevang, Holbæk

Kl. 23.44 fik politiet anmeldelse fra naboerne til en lejlighed i Havevang, hvor der blev spillet høj musik. Lejlighedens beboer åbnede ikke, når naboerne bankede på for at bede dem skrue ned. En patrulje blev sendt til stedet, men heller beboeren ønskede heller ikke at åbne da ordensmagten bankede på døren. Politiet fik derfor tilkaldt en låsesmed, som hjalp betjentene med at komme ind i lejligheden. Her traf patruljen en 60-årig mand, som blev bedt om at skrue ned. På sofabordet fandt politiet en klump hash, som den 60-årige blev sigtet for at besidde de 9,1 gram hash, der blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Herefter var blev der ro på stedet, og der kom ikke nye anmeldelser om larm fra adressen.

Brand i værksted – Sønderødvej, Reerslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 00.04 opstod brand i gavlen på et værksted omkring en brandestabel. Politiet kørte frem til stedet, hvor brandvæsnet var i fuld gang med slukningsarbejdet. Branden blev hurtigt slukket før den spredte sig yderligere, og ingen personer kom til skade. Politiet undersøgte brandstedet, der dog skal undersøges nærmere, for at afklare om en lampe kan have startet branden.

Brand i Morris Mascot veteranbil – Stenhøjparken, Borup – Køge

Kl. 02.23 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, som holdt parkeret foran ejerens bopæl. Biljeren sad og så tv, da han hørte et brag udenfor og så, at han Morris Mascot årgang 1978 veteranbil stod i flammer. Ilden havde fat i kabinen og bilejeren ringede 112, da det var mere, end han selv kunne slukke. Mens bilen brændte begyndte bilens horn at lyde starte og bilens bremse tog skade, så veteranbilen trillede frem i naboens bil, som holdt foran. Naboen havde dog set ilden og fik hurtigt fjernet sin bil, så den ikke tog skade ved branden. Brandvæsnet fik slukket branden, men Morris Mascotten udbrændte. Der var umiddelbart intet mistænkeligt omkring branden, men det var ikke muligt at fastslå arnestedet. Brandårsagen skal derfor undersøges nærmere af politiet. Ingen personer kom til skade ved branden.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler