Nyt fra Fårevejle i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kildehøjvej, Ringsted
Slettebjergvej, Jystrup Midtsj.
Lundemosen, Greve
Hovgårdsparken, Greve

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted (forsøg)
Lindevej, Jyllinge
Knud Den Stores Vej, Roskilde

 

Brandundersøgelse – Vestervej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 06.58 slog en 19-årig lokal mand alarm til brandvæsnet, da han gik forbi et hus, hvorfra røg kom ud. Anmelderen henvendte sit på stedet, men kun en hund indenfor reagerede.

Brandvæsnet var hurtigt fremme og fik reddet en hund ud i live. Der var ingen personer på stedet, og herefter blev en mindre brand i køkkenet omkring komfuret slukket. Branden havde forårsaget mindre brandskader omkring komfuret og sodskader i resten af huset.
Politiet underrettede den 35-årige mandlige beboer om branden og om, at hunden burde undersøges hos en dyrlæge for eventuel røgforgiftning.

Årsagen til branden skal nu undersøges nærmere, idet komfuret ikke havde været anvendt forud for brandens opståen. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Færdselsuheld – Nordrupvej / Haslevvej, Ringsted

Kl. 07.20 anmeldte en 53-årig mand fra Ringsted, at han netop havde været impliceret i et færdselsuheld i krydset Nordrupvej – Haslevvej.
Han var kørt i en personbil ad Nordrupvej mod vest frem til krydset ved Haslevvej, hvor han standsede. Herunder blev han påkørt bagfra en bagfra kommende personbil, der påkørte kofangeren på anmelderens bil.

Efterfølgende flygtede bilisten fra stedet uden at deltage i de foranstaltninger, som sammenstødet mellem de to parter gav anledning til. Anmelderen afleverede efterfølgende en nummerplade, som flugtbilisten havde tabt på uheldsstedet.
Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt omstændighederne og identificeret føreren af flugtbilen.

 

Narkokørsel – Kirkevej, Klippinge – Stevns

Kl. 07.53 sigtede politiet en 43-årig kvinde fra Store-Heddinge for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand, efter at hendes deltagelse i en narkometertest havde givet politiet grundlag for at mistænke hende for at være påvirket af både amfetamin og kokain under kørslen. Kvinden var standset som led i en rutinemæssig kontrol af et køretøj og føreren.

Den 43-årige kvinden blev anholdt og blev ved ransagning af bilen fundet i besiddelse af 0,34 gram amfetamin, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Efter udtagelse af blodprøven til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 43-årige, som nu kan forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

 

Unge butikstyve – Stationscentret, Roskilde

Kl. 10.45 havde butikspersonalet i supermarkedet Føtex tilbageholdt to unge piger, som de mistænkte for at have stjålet nogle varer.
Politiet fik i supermarkedet kontakt til en 14-årig pige fra Jægerspris og en 13-årig pige fra Kirke-Hyllinge, som på vej ud af supermarkedet havde betalt for noget chokolade, da varealarmen efterfølgende gik i gang. Pigerne blev herefter i deres tasker fundet i besiddelse af diverse hårprodukter til en værdi af 182 kr., som de ikke havde betalt for.

Pigerne blev kørt til politistationen i Roskilde, hvorefter både de sociale myndigheder og deres værger blev underrettet om mistanken mod dem.

Pigerne blev afhørt til sagen om butikstyveri, men ingen af dem kunne sigtes for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om tyveri, idet begge er under den kriminelle lavalder på 15 år. Begge piger kunne efterfølgende forlade politistationen sammen med deres respektive værger.

 

Uforsigtighed ved afbrænding – Nykøbingvej, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 11.18 kørte politiet ud for at kigge på en afbrænding på en mark, hvor der måske var risiko for, at branden kunne brede sig.
Det viste, at ca. 20 halmballer var sat i brand på en mark få meter fra et skovområde og uden et brandbælte til at forhindre, at branden på marken med muligt brændbart afgrøde kunne brede sig til skoven. Endvidere kunne vinden få eventuelle gløder til at flyve ind i skoven.

Politiet fik klarlagt, at den ansvarlige for afbrændingen var em 53-årig mand fra Ruds-Vedby, som blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen på grund af uforsigtigheden ved afbrændingen. Han meddelte senere til politiet, at afbrændingen var stoppet, inden der skete utilsigtede skader i eller ved skovområdet.

 

Sikkerhedslanding – Lufthavnsvej, Roskilde

Kl. 12.03 fik politiet via alarmcentralen melding om, at et fly skulle foretage en sikkerhedslanding på grund af et muligt punkteret hjul.Politiet rykkede sammen med redningsberedskabet ud til lufthavnsområdet, hvor den 77-årige pilot fra København fik landet flyet kl. 12.07, uden at der skete nogen ulykke eller utilsigtede hændelser. De forskellige myndigheder kunne derfor afslutte udrykninger uden at være kommet i aktion.

 

Uforsigtighed med ukrudtsbrænder – Tjørnelyparken, Greve

Kl. 12.42 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre ildebrand i noget isolering på en privat adresse.Det viste sig, at der var gået ild i noget isolering bag beklædningen på en villa, efter at en 78-årig mand fra Greve tidligere havde brugt en ukrudtsbrænder uden at udvise fornøden forsigtighed, så der gik ild i isoleringen. Politiet sigtede den 78-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen, så han kan forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Spirituskørsel – Ordrupvej, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 15.09 sigtede politiet en 35-årig mand fra Fårevejle St. for spirituskørsel i en personbil, som politiet standsede med henblik en rutinemæssig kontrol.Den 35-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, så han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

 

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 15.19 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på afkørselsrampen ved motorvejsafkørsel 27 Greve N i nordgående retning, idet tre bilister var impliceret.
Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, som dog bevirkede, at afkørselsrampen blev afspærret under politiets arbejde på stedet.

En 50-årig mand fra Herfølge var i en personbil kørt ad afkørselsrampen, hvor han var stødt ind i en forankørende personbil, der som følge af påkørslen blev skubbet frem og ind i en tredje personbil.

Den 50-årige havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i anledning af kørslen i bilen i forbindelse med uheldet. Bilen havde han heller ikke fået lov til at bruge af ejeren, der havde lånt bilen ud til et familiemedlem. Den 50-årige havde derefter taget bilnøglerne hos familiemedlemmet og uberettiget kørt i bilen, så han blev også sigtet for uberettiget brug af bilen.
Kort efter kl. 16.00 kunne afkørslen igen åbnes for trafik, og den 50-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Landevejen, Aastrup, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 15.48 var det sket et færdselsuheld på Landevejen, idet en bilist havde påkørt en parkeret bil.
Det viste sig, at en 60-årig kvinde fra Vipperød under kørsel i en personbil ad Landevejen mod vest havde ramt en parkeret varebil, der holdt i vejkanten. Ingen kom til skade ved uheldet, så der blev ikke brug for ambulancen, som også var rykket ud til uheldsstedet.
Politiet registrerede blot omstændighederne ved uheldet og afmærkede de implicerede køretøjer med politistrimmel, indtil ejerne kunne få tilkaldt bugseringskøretøjer.

Mand på sporene – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 17.36 fik politiet henvendelser med bekymring for en mand, der løb rundt på jernbanesporene og i øvrigt henvendte sig øvrige rejsende uden grund.

Politiet kørte til området og fik kontakt til en 38-årig mand fra Korsør, som politiet fik sat på et tog, så han kunne tage hjem til sin bopæl. Manden blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd på stationsområdet.

Vold mod knallertkører – Reersø – Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 18.02 kørte politiet en tur til Reersø for at undersøge en anmeldelse om, at en knallertkører var blevet overfaldet.
Det viste sig, at en 55-årig lokal mand havde taget sagen i sin egen hånd, da han var blevet irriteret over en ung mand kørsel på knallert på en nærliggende vej. Han opsøgte en gruppe unge, og en 15-årig dreng fra Kalundborg erkendte at være knallertkøreren, hvis kørsel den 55-årige var generet af.
Herefter fik knallertkøreren en lussing af den 55-årige, som politiet anholdt og sigtede for vold mod ham. Den 55-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om fra politiet, når den skal afgøres.

Færdselsuheld – Lammefjordsvej / Høve Kanalvej, Hørve – Odsherred

Kl. 18.41 var en bilist forulykket og kørt ind i et hus, der lå ved krydset mellem Lammefjordsvej og Høve Kanalvej.
Det viste sig, at en 18-årig mand fra Fårevejle St. var kørt i en personbil ad Lammefjordsvej mod sydøst, da han i vejkrydset ved Høve Kanalvej overså, at vejforløbet var en skarp kurve.

Den 18-årige fortsatte derfor ligeud i krydset, hvilket medførte, at han påkørte et hus, der fik et hul i facaden på ca. 10 kvm. som følge af påkørslen.

Ingen kom til skade ved uheldet, og der var ikke risiko for sammenstyrtning på huset. Politiet har nu optaget rapport for at få belyst omstændighederne nærmere.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Kildegårdsvej, Hellested, Hårlev – Stevns

Kl. 18.53 var en bilist forulykket og havde påkørt et vejtræ, så en ambulance var blevet sendt til uheldsstedet.
Det viste sig, at en 75-årig kvinde fra Strøby i sin personbil var kørt ad Kildegårdsvej mod sydøst, da hun af ukendte årsager var kommet ud i rabatten i højre side af vejen. Efterfølgende påkørte hun et vejtræ, så bilen rullede rundt, men standsede stående på hjulene.

Den 75-årige blev tilset af ambulancepersonalet og var sluppet med diverse knubs, men hun blev efterfølgende anholdt af politiet, der mistænkte hende for spirituskørsel i forbindelse med uheldet. Hun fik på skadestuen i Køge udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol inden sin løsladelse, og den 75-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Forsøg på tyveri af cykel – Lindevej, Tune – Greve

Kl. 00.46 anmeldte en 48-årig mand fra Tune, at en fremmed mand havde forsøgt at stjæle anmelderens cykel, som var sikret med en wire i et uaflåst skur. Manden havde efterfølgende taget flugten, da han blev opdaget.

Politiet kørte med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, til stedet for at lede efter den mistænkte, der blev beskrevet som en 30-35-årig mand, lys i huden, karseklippet mørkt hår og iført lys jakke med hætte, cowboybukser og mørke sko.

Manden havde med en grensaks forsøgt at klippe wiren over, men forgæves, inden han tomhændet tog flugten.
Politiet ledte i området uden at finde den mistænkte, som nu forsøges identificeret ud fra tekniske spor ved skuret.
Eventuelle personer, der måtte have set manden på flugt i området, kan give oplysninger om ham til politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel – Roskildevej, Vipperød – Roskilde

Kl. 01.36 anholdt og sigtede politiet en 38-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Roskildevej i nordlig retning.
Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.OPFØLGNING

 

Endnu et grundlovsforhør i sag om grov afpresning – Roskilde

En 27-årig mand fra Lyngby fremstilles i dag kl. 10.00 ved Retten i Roskilde i en sag om grov afpresning i Roskilde og på Vestegnen d. 30. april i år. En 30-årig mand blev den 5. maj varetægtsfængslet i sagen, og den 9. maj efterlyste politiet en mistænkt 38-årig mand i pressen. Det endnu ikke er lykkedes politiet at finde den 38-årige, som fortsat er efterlyst.

Den nu anholdte 27-årige mand er mistænkt for i forening med de to øvrige mistænkte og en pt. ukendt medgerningsmand at have deltaget i sagen om grov afpresning og trusler mod en 32-årig mand. Anklageren begærer dørlukning i sagen. Vi følger op på resultatet af grundlovsforhøret på Twitter.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi