Nyt fra Fårevejle i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Fårevejle er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Holtets Plads, Nykøbing Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kildeagerhusene, Karlslunde
Læskovvej, Bjæverskov
Bondager, Greve
Ringstedvej, Roskilde
Stenbukvej, Ejby, Lille-Skensved
Fjordvej, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Læskovvej, Bjæverskov
Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge
Kæret, Gislinge

15-årig sigtet for at snyde i scan selv – Adelers Allé – Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 09.10 anmeldte personalet i Dagli`Brugsen i Fårevejle, at de havde tilbageholdt en 15-årig ung mand, som var mistænkt for gentagne gange at have snydt i scan selv. På overvågningen kunne man se, at han i flere tilfælde havde taget flere varer, end han havde scannet ind og betalt for.

Da den 15-årige indfandt sig i butikken mandag morgen blev han tilbageholdt og konfronteret med mistanken. Den 15-årige, der er fra Odsherred, erkendte brødebetynget over for butikspersonalet, at han havde snydt ved flere lejligheder både i Super Brugsen og i Coop365. Den 15-årige blev herefter hentet af sin værge.

Politiet sigtede tirsdag den 15-årige for butikstyveri for 102,35 kr fra Super Brugsen. De sociale myndigheder bliver orienteret om sagen, og den 15-årige kan forvente en bøde.

Dreng væltet af cyklen – Algade, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 09.59 fik politiet anmeldelse fra en mor om, at hendes 13-årige søn var blevet væltet af cyklen, da han kørte på cykelstien ved Æblehaven i Gørlev mandag morgen på vej til skole omkring kl. 07.45. Ifølge sønnen havde en mand på omkring 40-50 år uden grund sparket til ham, da han kom cyklende, så han væltede og slog sig. Manden var herefter løbet fra stedet uden et ord. Drengen kom ikke noget alvorligt til, men han blev tjekket på skadestuen.

Politiet efterforsker nu sagen, og forsøger at finde frem til manden ud fra de oplysninger den 13-årige, og hans mor har givet. Vidner som har set episoden bedes kontakte politiet på tlf. 114.

13-årig stjal make-up og tøj – Stationscentret, Roskilde

Kl. 14.56 blev en 13-årige pige fra Roskilde tilbageholdt i Føtex, hvor hun havde taget make-up og tøj for 588 kr uden at betale. Pigen havde lagt tingene i et net, hvorefter hun forlod stedet uden at betale. Hun blev opdaget af en butiksdetektiv og politiet tilkaldt.

Pigens mor kom til stedet, mens de talte med pigen. Hun er under den kriminelle lavalder, så hun kan ikke straffes for tyveriet. Den 13-årige gav under episoden udtryk for at butikstyveri i hendes omgangskreds blev opfattet som risikofrit, så længe man er mindreårig. Politiet skrev en socialrapport, så de sociale myndigheder kan følger op på sagen.

Knallertkørsel og uro – Greve Midtby Center, Greve

Kl. 16.09 var lokalbetjente fra forebyggeles afdelingen på patrulje efter flere anmeldelser om generende knallertkørsel og uro i Greve. Også motorcykelbetjente lagde vejen forbi området tirsdag eftermiddag, men fik ikke standset nogen ulovlige knallerter.

På Greve Centervej stoppede lokalbetjentene en bil, hvori der sad fire unge mænd på 17-18 år. Bag rattet sad en 17-årig ung mand fra Greve, som netop havde taget kørekort, men som ikke havde ledsager med, som det kræves ifølge forsøgsordningen med kørekort til 17-årige. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, og bilens ejer vil få en sigtelse for at overlade bilen til en person, der ikke lovligt kunne føre den.

I bilen fandt betjentene en foldekniv og fire hobbyknive, som den 17-årige ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Han blev derfor sigtet for at overtræde knivloven.

Lokalbetjentene blev i området hele eftermiddagen, hvor de så flere unge knallertførere på stisystemerne, som stak af straks politiet nærmere sig. Politiet kontaktede moren til en ung knallertfører, som betjentene havde mistanke til var en del af den generende kørsel. De fik en dialog om udfordringerne, og hun blev opfordret til at tage en snak med sin søn.

Politiet vil fortsat have fokus på problemet med generende knallertkørsel i Greve og patruljere i området omkring Greve Midtby Center. Vi opfordrer generelt forældrene til de unge knallertførere til at tage en snak om hensynsfuld kørsel. Borgere som ved, hvem de unge mennesker, der kører hasarderet er, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Solouheld – Landervejen, Reersø, Gørlev – Kalundborg

Kl. 19.10 skete et solouheld på Landervejen, da en varebil kørte mod sydøst og fik det ene hjulpar ud i rabatten, hvorefter bilen røg af vejen ind i et hegn, en postkasse og et el-skab. Politiet kørte til stedet, hvor det viste sig at føreren af varebilen, en 20-årig mand fra Høng, var påvirket af både euforiserende stoffer og spiritus over det tilladte. Han var uskadt, og blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. El-selskabet blev tilkaldt til at reparere el-skabet og politiet optog rapport. Nu afventer resultatet af blodprøven, hvorefter den 20-årige vil høre mere.

Narkokørsel – Vester Havnevej, Kalundborg

Kl. 23.44 sigtede og anholdt en patrulje en 23-årig mand fra Kalundborg, som kørte ad Vestre Havnevej i påvirket tilstand. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil få besked om sagen videre gang, når svaret på blodprøven kommer.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi