Personlig hjælper søges til skleroseramt kvinde på gård - Kørekort påkrævet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg er en kvinde på 44 år med sklerose, kørestolsbruger. Bor på en gård i Fårevejle Kirkeby, Veddinge med min mand som er landmand.

Du skal være rolig af natur og hjælpsom, fysisk stærk, gå-på mod, positiv og gæv, erfaring med personlig pleje og forflytning med segl i gulvlift vil være en fordel, men ikke et krav

Kørekort er et krav og skal fremvises på forlangende.

Arbejdsopgaverne er at være ”arme og ben”, personlig pleje med forflytninger, kateterpleje, madlavning, tøjvask, rengøring og kørsel til fysioterapi i min handicapbus, kontrol på sygehus og indkøb. Du vil blive guidet på en prøvevagt før opstart.

Arbejdstiden vil være fra kl. 06:30 – 14:00 mandag til torsdag og fredag til kl. 13:30, det kan komme på tale med weekendvagter, i samråd med dig.

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og dermed vil være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE og FOA.

Ansøgningen sendes til minlambert1@gmail.com med relevante oplysninger samt telefonnummer, glæder mig til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist d. 30.06.2024 der vil blive afholdt løbende samtaler. Hvis du ikke har hørt noget senest 2 uge efter ansøgningsfristen er stillingen besat til anden side.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LOBPA, Blekinge Boulevard, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068629

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet