Stormen efterlader spor af ødelæggelse over Midt- og Vestsjælland

Profilbillede
dato

Midt- og Vestsjællands Politi har rapporteret om ni hændelser, der direkte relaterer sig til den kraftige storm, som ramte regionen i de tidlige morgentimer.

Den første hændelse blev rapporteret kl. 03:08, hvor en flagstang blev knækket på Adelers Alle. Derefter fulgte en række hændelser, hvor træer væltede hen over veje og en cykelsti, hvilket skabte farlige situationer for både bilister og cyklister.

Specifikt blev der rapporteret om væltede træer på Bastrupvej i Kalundborg kl. 04:08, på Stevnsvej i Strøby kl. 04:13, på Roskildevej i Vipperød kl. 04:35, på Gl Skovvej i Svebølle kl. 04:37, på Stenhusvej i Holbæk kl. 06:13, på en cykelsti på Grevevej i Greve kl. 06:26, og på Ørningevej i Borup kl. 06:35.

Desuden blev et busstoppested væltet på Kastrupvej i Holbæk kl. 07:40, hvilket yderligere understreger stormens kraft og de udfordringer, den har medført for regionens infrastruktur.

Politiet og de lokale kommunale beredskaber har arbejdet intensivt på at rydde op og sikre de berørte områder. Borgerne opfordres til at udvise forsigtighed, især på de nævnte veje og stier, indtil alt er ryddet op og sikret.

Kilde: Politiets Døgnrapport